Mysteriepaketet.

Mysteriepaketet bild

Ge bort tre mysterier

Genom att köpa Mysteriepaketet ger du bort tre mysterier på samma gång, och får ett kraftigt rabatterat pris jäm­fört med att köpa tre mysterier separat.

Obs! Detta gäller som gåva till en och samma person, inte flera.

Du får första brevet i ett val­fritt myst­erium att ge bort (eller skicka direkt till gåvo­mot­tagaren). Sedan aktiverar gåvo­mot­tagaren själv de två andra mysterierna när­som­helst utan kostnad.

Välj första mysteriet.

Mysteriet med drakens svans

Efter att ha skrivit en pjäs om ett ockult ordenssällskap vid namn Cauda Draconis, får en pjäsförfattare ta emot kryptiska hot.

Han kontaktar Dr. Watson (som numera driver den gamla detektivbyrån utan Sherlock Holmes) för hjälp, men det är förgäves. Pjäsförfattaren hittas död i sitt hem.

Är det Cauda Draconis som ligger bakom, och hur hittar man i så fall dem?

Samtidigt går inte händelseförloppet ihop. Offret har iakttagits utanför sitt hem mitt i natten – hur kommer det sig? Watson pusslar ihop ett för honom troligt scenario, men det finns detaljer som gör att det inte går ihop. Kan du hitta dem?

Första mysteriet: Mysteriet med drakens svans

Mysteriet med ödets dans

Mysteriet med de levande rustningarna

Så fungerar det

Julpaketet innehåller egentligen tre mysterier men du köper ett att ge bort direkt (eller så skickar vi det direkt till gåvomottagaren). Resten aktiveras av gåvomottagaren själv utan din inblandning.

Ett mysterium innehåller 5-6 brev som skickas ut med jämna mellanrum. Det är gåvomottagaren som ska försöka lösa mysteriet. Tydliga instruktioner medföljer.

Första mysteriet: Mysteriet med drakens svans